Mesaj gönder
Shenzhen Bowei RFID Technology Co.,LTD.
E-posta lyh@brrfid.com Tel 86-755-26653596
Evde
Evde
>
Haberler
>
Şirket Haberleri Bowei RFID erişim kontrol sistemi, endüstri hırsızlık karşıtı uygulama sıfır yanlış okuma elde etmek için
Etkinlikler
MESAJ BIRAKIN

Bowei RFID erişim kontrol sistemi, endüstri hırsızlık karşıtı uygulama sıfır yanlış okuma elde etmek için

2024-04-08

Son şirket haberleri Bowei RFID erişim kontrol sistemi, endüstri hırsızlık karşıtı uygulama sıfır yanlış okuma elde etmek için

hakkında en son şirket haberleri Bowei RFID erişim kontrol sistemi, endüstri hırsızlık karşıtı uygulama sıfır yanlış okuma elde etmek için  0

 

RFID erişim kontrolü kitap ve arşiv, varlık yönetimi, personel erişim yönetimi, depo yönetimi ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Süpermarket perakende endüstrisinde UHF RFID teknolojisinin tanıtımı ile, geleneksel erişim kontrolü sorunu yanlış anlaşılabilir ve okunmayı kaçırmak kolaydır, sonuç olarak kullanıcı deneyimi kötüdür.Mal göstergesi kapının yasaklı alanına çok yakın, personel sık sık giriyor ve çıkıyor ve elektromanyetik rahatsızlık kaynakları çok ve yoğun.ve yanlış okuma ve eksik okuma projenin genel yararlılığı büyük ölçüde azalır yol açacaktırBu endüstrinin uygulama özellikleri için,Bowei Intelligent, iki yeni tür akıllı erişim kontrolü geliştirdi. RFID dikey faz modülasyon erişim kontrolü ve RFID tavan erişim kontrolü.. Fazlı dizi teknolojisi ve konvolusiyonel filtreleme algoritmasını entegre ederek, UHF erişim kontrolünün yanlış okuma ve sızıntı karşıtı okuma performansını büyük ölçüde iyileştirir.Yanlış okuma aralığı kapı dışlama bölgesinin 1 metre içinde olabilir, bu da mağaza zemin alanı oranını ve kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirir.


RFID faz modülasyon erişim kontrolü esas olarak okuyucu, anten grubu, kızılötesi sensör, akustik-optik alarm, destek ağ portu ve seri port bağlantısından oluşur.Etiketin okunması aktif mod ve pasif mod olarak ayrılır., aktif mod üst bilgisayar komutu okuma eyleminden, pasif mod kızılötesi tetikleyici ile okuma eylemini başlatır, erişim kontrolü siyah liste ve beyaz liste işlevini destekler.Siyah liste ve beyaz liste fonksiyonuna kayıtlı etiket geçerken sesli ve görsel bir alarm eylemi tetiklenir.Örneğin perakende sektöründe, ücretsiz mallar (elektronik etiketler) erişim kontrolünden geçerken, kızılötesi tetiklenir ve erişim kontrolü etiketin eylemini okumaya başlar.Etiket bilgileri erişim kontrolüne yüklendiğindeBu noktada, erişim kontrolü alarmı başlatmak için sesli ve görsel alarma bildirmek için bir talimat verecektir.Ürünün en önemli özelliği ve avantajı etiketin hareket yönünü tanımlamasıdır., özel olarak tasarlanmış anten setinin kullanımı ile ve yazılım algoritmamızla birleştirildiğinde, etiketin içeriye ve dışarıya yönünü değerlendirebilirsiniz,Bu avantaj perakende endüstrisinin hırsızlık karşıtı uygulamasını gerçekleştiriyor..

 

Ürün avantajı

  1. Etiketleme ve personelin giriş ve çıkış hükmü fonksiyonuna sahiptir ve yanlış pozitif olasılığı büyük ölçüde azaltılır.
  2. Hacim yazılımı ayarlanabilir, farklı fırsatlar farklı hacimler kullanır, farklı zaman dilimleri farklı hacimler kullanır, ekipman ortamı daha uyumludur.
  3. Görünüşü basit ve modadır, bu da tüketici durumlarının uygulama gereksinimlerini karşılar.
  4. Zengin ve çeşitli stilleri, üst erişim kontrolü, şeffaf akrilik erişim kontrolü, dikey erişim kontrolü vb., farklı uygulama senaryolarının ihtiyaçlarını karşılamak için.
  5. Yukarıda monte edilmiş erişim kontrolü görünmez kurulum, tüketicilerin alışveriş merkezine erişmesi için uygun, alışveriş deneyimini geliştirir.
  6. Dikey erişim kontrolü şeffaf akrilik malzeme, serin aydınlatma, bilimsel ve teknolojik anlam dolu seçebilir.
  7. Yapı tasarımı ve malzemeleri yükseltildi ve optimize edildi ve maliyet performansı daha yüksek.
  8. Giyim perakendecilerinde, kitap ve arşiv yönetiminde, personel erişim yönetiminde, sabit varlıklarda, akıllı depolama yönetiminde ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılabilir.

 

Ürün önerisi

 

BRC-04BL Pro UHF RFID dikey faz modülasyon erişim kontrol sistemi

BRC-04BL Pro UHF RFID vertical phase modulation access control system

BRC-04BL Pro, yüksek performanslı bir UHF erişim kontrol sistemidir.alanı ve alan etiketini doğru bir şekilde ayırt edebilirsiniz.EPC C1 G2 (ISO18000-6C) protokolünü destekler, çok kanallı kontrol işlevini elde etmek için sunucu modunu destekler, linux sistemi ile,İç bütünleşik fazlı anten grubu, yüksek hızlı okuma ve kontrol modülü temelinde, yüksek hızlı etiket okuma performansına ve iyi etiket konumlandırma yeteneğine sahip, standart RS232 veya RJ45 arayüzü sağlar,Yazılım platformlarına kolay erişimGörünüşü basit ve moda ve montajı da basit.


BRD-17 UHF RFID akıllı üst takılı erişim kontrolü, faz modülasyon erişim kontrolü

hakkında en son şirket haberleri Bowei RFID erişim kontrol sistemi, endüstri hırsızlık karşıtı uygulama sıfır yanlış okuma elde etmek için  2


BRD-17, yüksek performanslı UHF akıllı üst kısımlı erişim kontrol sistemidir.Çalışma frekans bandı ulusal standardı 920MHz ~ 925MHz destekliyor, FCC 902MHz ~ 928MHz, çıkış gücü 0dBm ~ 30dBm isteğe bağlıdır; Hızlı ve doğru konumlandırma, hareket yönünün otomatik tanınması ile yerleşik aşamalı 14dbic yüksek kazançlı anten dizisi,İndüktif olmayan tetikleyici, uzun tanımlama mesafesi, çoklu etiket tanıma yeteneği, güçlü müdahale karşıtı yetenek, iyi ölçeklenebilirlik; Aynı zamanda tavan ve tavan montajını destekler,Bu sadece ekipman kurulum maliyetini azaltmakla kalmaz., aynı zamanda alan kullanımını da iyileştirir.

Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçin

86-755-26653596
B222, bina 2, HONGPAI Sanayi Bölgesi, Qiaotou topluluğu, Fuhai sokağı, Baoan Bölgesi, Shenzhen
Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.